21 Μαΐου 2009. Τα παιδιά μας στο θέατρο...


Σήμερα, στις 19:00 στον θεατρικό σταθμό του Δήμου Ηρακλείου, συμμετέχουμε μαζί με τα παιδιά μας σε θεατρικά δρώμενα, στα πλαίσια εκδηλώσεων του Συλλόγου εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ", ο οποίος διοργάνωσε όλη την χρονιά στο σχολείο μας μαθήματα σε δυο τμήματα παιδιών (μικρότερα, μεγαλύτερα) και ένα για τους γονείς, που περιμένανε... τα παιδιά τους.
Θεωρούμε ότι αυτή η θεατρική δραστηριότητα και σε συνδυασμό βέβαια με τη θεατρική αγωγή που γίνεται στο σχολείο μας κανονικά από ειδικευμένο εκπαιδευτικό, στο πρωινό σχολείο, είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξή τους και την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα παιδιά μας παίρνουν τέτοια εκπαίδευση, σε ένα δημόσιο σχολείο, ευκαιρίες που εμείς στη δική τους ηλικία, δυστυχώς δεν είχαμε.
Έτσι, συνεχίζουμε αισιόδοξοι, διαπιστώνοντας ότι δεν γίνονται μόνο "στραβά" στην παιδεία, αντίθετα μάλιστα, τα παιδιά μας προχωράνε με περισσότερα εφόδια και κοινωνικές δεξιότητες, για μια καλύτερη κοινωνική ζωή.
Εμείς στεκόμαστε δίπλα τους... παίζοντας μαζί τους, γιατί όταν είμαστε εμείς χαρούμενοι είναι και αυτά!