Αναμνηστικά δώρα για τα παιδιά της ΣΤ' τάξης από το σύλλογό μας!

 Στα παιδιά της ΣΤ` τάξης που αποφοίτησαν ο Σύλλογος μας δώρισε μία αναμνηστική μπλούζα με το σήμα του σχολείου μας και ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τα παιδιά ανά τμήμα, ατομικές και ομαδικές φωτογραφίες , ευρετήριο με διευθύνσεις &τηλέφωνα.




 Και την ευχή από όλους :

« Αγαπητά παιδιά μας που τελειώνετε τώρα το Δημοτικό, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε να έχετε Καλή Πρόοδο στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας.

Οι πιο ανυπόμονοι από εσάς βιάζεστε το ταξίδι των έξι χρόνων στο Δημοτικό να τελειώσει για να ζήσετε πιο ελεύθεροι, πιο ανέμελοι νομίζοντας ότι το δύσκολο έχει τελειώσει. Οι πιο συνετοί βλέπετε το Δημοτικό σχολείο ήδη με νοσταλγία, ξέροντας ότι τα δύσκολα τώρα ξεκινούν.

Το Δημοτικό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας σταθμός στο ταξίδι της ζωής σας, που από αυτόν πήρατε τα εφόδια και τις γνώσεις για ένα μακρύτερο και δυσκολότερο ταξίδι. Ήρθατε μικροί και φεύγετε μεγάλοι. Φροντίστε το δικό σας, μελλοντικό ταξίδι να το πραγματοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να συμπορευτείτε όμορφα με τους συνταξιδιώτες σας.

Να ζείτε! Να αγαπάτε! Να μείνετε σε τροχιά σταθερή! Να θυμάστε αυτά που ακούσατε, που διδαχθήκατε….Μην ξεχνάτε να ονειρεύεστε καινούριες διαδρομές, καινούριους προορισμούς! Αυτοί που οδηγούν το τρένο είναι δίπλα σας κάθε στιγμή. Προσπαθούν να σας οδηγήσουν με ασφάλεια, με αγάπη. Απολαύστε τα ταξίδια σας, τα όνειρά σας! Και να θυμάστε, τα ταξίδια δεν τελειώνουν.

Δύο είναι οι ευχές από την καρδιά μας μέσα: « Ρίζες βαθιές» είναι η μια και η δεύτερη είναι «φτερά»!

«Μια αστραπή είναι η ζωή μας….μα προλαβαίνουμε!!!»Ν.Καζαντζάκης