ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης 2019



         Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναγνωρίζοντας την ανάγκη υποστήριξης των οικογενειών – μελών του,  προτίθεται να προβεί στη λειτουργία Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 

Ηλικία: 5 έως 12 ετών

Δευτέρα  έως Παρασκευή ώρα : 7:00π.μ.-16:00 μ.μ

Α` περίοδος: 24. Ιουνίου   έως 19 Ιουλίου 2019 (4 εβδομάδες)

Β` περίοδος: 22. Ιουλίου  έως 14 Αυγούστου2019 (4 εβδομάδες)

Η συμμετοχή μπορεί να είναι εβδομαδιαία, μισής περιόδου, μιας ή δύο περιόδων.

Η αίτησή μας  έχει εγκριθεί από την Α’ Βάθμια Εκπαίδευση και περιμένουμε την έγκριση από τον Δήμο, η οποία λόγω εκλογών  έχει καθυστερήσει. Προσδοκώντας μία θετική απόφαση και για να είμαστε έτοιμοι, συλλέγουμε τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων γονέων. Μια εβδομάδα πριν κλείσει το σχολείο θα γίνει η τελική εγγραφή με προκαταβολή  και θα καθοριστεί η συνάντηση ενημέρωσης.
       Ο Σύλλογος Γονέων έχει ήδη έρθει σε επαφή με τις παιδαγωγούς κα Γεωργία Κωστίδου και  κα Ευτυχία Αεράκη, δύο νέες,  πολύ δραστήριες & αγαπητές από τα παιδιά μας δασκάλες που ήδη εργάζονται στο σχολείο μας  και θα είναι μαζί μας με πολλή όρεξη για να προσφέρουν στα παιδιά μας διασκεδαστικά αλλά και ενδιαφέροντα προγράμματα απασχόλησης. (Αναλόγως των  συμμετοχών  αν χρειαστεί θα προσληφθούν και άλλοι εκπαιδευτικοί). Όπως κάθε χρονιά θα υπάρχουν και κάποιες ώρες την ημέρα αφιερωμένες στη φυσική αγωγή.

Φιλοδοξούμε να εντάξουμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και μια σειρά «σεμιναρίων» ειδικής θεματολογίας με εισηγητές εθελοντές γονείς, στόχος των οποίων θα είναι η ανάπτυξη και καλλιέργεια δεξιοτήτων των παιδιών πάνω στο αντικείμενο του σεμιναρίου. Περιμένουμε τις προτάσεις σας, τις οποίες μπορείτε να καταθέσετε περιληπτικά στο email του συλλόγου.

         Το κόστος θα καθοριστεί από τις συμμετοχές των παιδιών. Η αρχική εκτίμηση είναι το κόστος να κυμανθεί ΠΕΡΙΠΟΥ στα 30 Ευρώ ανά εβδομάδα και θα ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Έκπτωση επί του τελικού κόστους θα υπάρξει στις περιπτώσεις προπληρωμής ή/και συμμετοχής και στις δύο περιόδους ή/και εγγραφής για δύο ή περισσότερα αδελφάκια ή/και προκαταβολής και των δύο περιόδων στην αρχή τη πρώτης περιόδου.  Όσοι γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019.  Οι αιτήσεις μπορούν να τοποθετούνται είτε στις θυρίδες των Πινάκων Ανακοινώσεων του Συλλόγου είτε να αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email του συλλόγου: 2odimsx.vouton@gmail.com.

Mετά την συλλογή και επεξεργασία των αιτήσεων θα υπάρξει περαιτέρω αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το τελικό κόστος, το πρόγραμμα, τα σεμινάρια, κλπ.

ΑΙΤΗΣΗ

Ονοματεπώνυμο γονέα/κηδεμόνα:………………………………………………………………….
Τηλέφωνα:………………………………………….……Email:…………………………………………………../……………
Ονοματεπώνυμο/α  παιδιού/ών Ηλικία/ες Περίοδοι συμμετοχής

Υπογραφή