Με μεγάλη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του συλλόγου μας (φωτος)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του συλλόγου μας την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2013 στο κέντρο "Κουρήτες". Το κέφι ζωηρό και μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με  αποκριάτικους -και όχι μόνο- ήχους και ρυθμούς.

Η παρουσία των παιδιών μας έγινε κάτι παραπάνω από αισθητή με την ζωντάνια τους να κυριαρχεί πάνω στην πίστα αναδεικνύοντας το χορευτικό τους ταλέντο! Ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι αρκετά παιδιά είχαν ετοιμάσει χορευτικά δρώμενα (αλλά και θεατρικό σκετς!) τα οποία παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία! Επίσης, παρουσιάστηκαν 2 μικρού μήκους ταινίες που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης. Στα πλαίσια της βραδιάς ο Σύλλογος επιβράβευσε με ένα συμβολικό έπαινο τους μαθητές εκείνους που συμμετείχαν στα καλλιτεχνικά δρώμενα ενώ επιβραβεύτηκαν ακόμα ο καλύτερος χορός και η καλύτερη μεταμφίεση.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον χειροποίητο πίνακα ζωγραφικής που μας προσέφερε ευγενικά ο κ. Νίκος Καζινάκης, ζωγράφος και πατέρας μαθητών των σχολείων μας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία του.

Ευχόμαστε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς των σχολείων μας "Καλές Απόκριες" και του χρόνου με υγεία!