Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

H Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23.10.2019 στις 16:15 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Βουτών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η 2η θα γίνει στις 30.10.2019 στις 16:00 στον ίδιο χώρο
Σε περίπτωση μη απαρτίας η 3η (και τελική) θα γίνει στις 30.10.2019 στις 16:15 στον ίδιο χώρο.

Ενόψει της ολοκλήρωσης της διετούς θητείας μας και βάσει του καταστατικού λειτουργίας του συλλόγου μας, διεξάγουμε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Για τον λόγο αυτό ζητούμε την έγγραφη αίτηση των ενδιαφερόμενων υποψηφίων για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.
Ο σύλλογος Γοέων και Κηδεμόνων χρειάζεται να έχει άτομα που με πολλή αγάπη και μεράκι θα διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους για να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν στο σχολείο μας ώστε να απολαμβάνουν τα παιδιά μας ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον. Οι δυσκολίες είναι αρκετές αλλά με καλή θέληση και συνεργασία όλα μπορούν να βελτιωθούν.
Σας καλούμε λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή και να γίνετε μέρος αυτής της πολύ όμορφης "ομάδας" που συνεχώς προσπαθεί για το καλύτερο.
Ευχή μας να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές αλλά και μεγάλη προσέλευση στην συνέλευση.

Σας θυμίζουμε πως δικαίωμα για υποψηφιότητα έχουν όσοι είναι οικονομικά ενήμεροι, δηλαδή όσοι έχουν πληρώσει την συνδρομή για το έτος 2019-2020. Παρακαλούμε συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε σήμερα στις τσάντες των παιδιών σας και στείλτε την ηλεκτρονικά στο 2odimsx.vouton@gmail.com ή τοποθετήστε την στα πράσινα κουτιά στις εισόδους των σχολείων μέχρι τις 21/10/2019.