Ενημέρωση για την δημιουργική Απασχόληση - Καλοκαίρι 2014 - 2ο Δημοτικό Βουτών

Αγαπητοί γονείς,
Η δημιουργική Απασχόληση για το Καλοκαίρι 2014 στο σχολείο μας θα ξεκινήσει στις 23/6/2014 και θα ολοκληρωθεί στις 14/82014.

Έπειτα από την καταγραφή των μέχρι τώρα αιτήσεων συμμετοχής και την επεξεργασία των στοιχείων, σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές για την φετινή χρονιά σε μια προσπάθεια μείωσης του κόστους έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
1 παιδί: 100ευρώ ανά μήνα, 200ευρώ οι 2 μήνες, 180ευρώ με προπληρωμή

2 παιδιά και πάνω: 150ευρώ ανά μήνα (75ευρώ/παιδί), 300ευρώ οι 2 μήνες, 280ευρώ με προπληρωμή

Επίσης για κάθε εβδομάδα το κόστος είναι 30ευρώ / παιδί, ενώ οι 2 εβδομάδες υπολογίζονται ως μισή περίοδος.

Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία δημιουργούνται τρία (3) την πρώτη περίοδο και δύο (2) τμήματα την δεύτερη . Οι δύο δασκάλες της Δημιουργικής θα είναι η Ζωή Τσιαούσκογλου και η Ελευθερία Μαλαδάκη, ενώ την πρώτη περίοδο που θα υπάρχουν τρία τμήματα θα συνεργαστεί μαζί μας και η Μυρτώ Τζάκη, εικαστικός. Στο ημερήσιο πρόγραμμα που σας επισυνάπτουμε εντάσσεται όπως θα δείτε εκτός των άλλων και η γυμναστική με τους γυμναστές Μανόλη Πρινιανάκη, απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα τένις και προπονητή στο ΦΙΛΙΑ ΤΕΝΙΣ CLUB και η γυμνάστρια Χριστιάνα Τσάμη, τρεις φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή) στην πρωινή ζώνη 9-12 (1 διδακτική ώρα ανά τμήμα). Εντάσσονται επίσης και εικαστικά με την Μυρτώ Τζάκη, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών δύο φορές την εβδομάδα.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ποικίλων θεμάτων με εισηγητές εθελοντές γονείς τα οποία θα γίνονται στο 2-ωρο 11:00-13:00. Πληροφορίες δείτε στο συνημμένο αρχείο. Για την υλοποίηση των σεμιναρίων αυτών θα χρειαστούν αναλώσιμα υλικά το κόστος των οποίων αναλύεται σε 5ευρώ/παιδί.
Προγραμματίζουμε συνάντηση γνωριμίας με τους εκπαιδευτικούς και ενημέρωσης των γονέων την Παρασκευή 20.06.2014 και ώρα 19:00μμ. Εκεί θα σας δοθεί το αναλυτικό καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών. Παρακαλείσθε να παρευρεθείτε.
Σας ευχαριστούμε πολύ και ευελπιστούμε σε ένα δημιουργικό και ψυχαγωγικό καλοκαίρι για τα παιδιά μας.
Είμαστε στην διάθεσή σας για επιπλέον διευκρινίσεις ή παρατηρήσεις σας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων