Δημιουργική Απασχόληση καλοκαίρι 2014



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναγνωρίζοντας την ανάγκη υποστήριξης των οικογενειών – μελών του,  προτίθεται να προβεί στη λειτουργία Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, κατά τους θερινούς μήνες Δευτέρα με Παρασκευή 7:00-16:00 για το χρονικό διάστημα από 23.06.2014 έως 18.07.2014 (τέσσερις εβδομάδες) η Α’ περίοδος και από 21.07.2014 έως 14.08.2014 (τέσσερις εβδομάδες) η Β’ περίοδος. Η συμμετοχή στην δημιουργική απασχόληση μπορεί να είναι εβδομαδιαία, μισής περιόδου, μιας ή δύο περιόδων.
Στην συγκεκριμένη φάση συλλέγουμε τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων γονέων, προκειμένου να μεθοδεύσουμε καλύτερα αυτήν τη δραστηριότητα. Πρόθεση και πρόταση του Συλλόγου Γονέων είναι το πρόγραμμα να γίνει με τη συμμετοχή δυο τουλάχιστον εκπαιδευτικών (οι ανάγκες θα προκύψουν από τις συμμετοχές). Η κυρία Ζωή Τσιαούσκογλου που συμμετείχε με επιτυχία στις δυο προηγούμενες χρονιές θα συνεργαστεί και φέτος μαζί μας, ενώ φιλοδοξούμε να εντάξουμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και μια σειρά «σεμιναρίων» ειδικής θεματολογίας με εισηγητές εθελοντές γονείς, στόχος των οποίων θα είναι η ανάπτυξη και καλλιέργεια δεξιοτήτων των παιδιών πάνω στο αντικείμενο του σεμιναρίου. Ενδεικτικά αναφέρουμε βοτανική-κατασκευή φυτολογίου, έντομα-ταρίχευση εντόμων και φωτογράφησή τους, βασικές δεξιότητες πρώτων βοηθειών, σεμινάριο για τα πτηνά της Κρήτης από ορνιθολόγο, κ.α.
Το κόστος θα καθοριστεί από τις συμμετοχές των παιδιών. Το ποσό κάθε περιόδου θα ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Η αρχική εκτίμηση είναι το κόστος ανά περίοδο να κυμανθεί στα 90-100Ευρώ, ενώ έκπτωση επί του τελικού κόστους θα υπάρξει στις περιπτώσεις συμμετοχής και στις δύο περιόδους ή/και εγγραφής για δύο ή περισσότερα αδελφάκια ή/και προκαταβολής και των δύο περιόδων στην αρχή τη πρώτης περιόδου.  
Όσοι γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να  καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Μ.Τρίτη 15 Απριλίου 2014.  Οι αιτήσεις μπορούν να τοποθετούνται είτε στις θυρίδες των Πινάκων Ανακοινώσεων του Συλλόγου είτε να αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο stella@admin.forth.gr. Μετά την συλλογή και επεξεργασία των αιτήσεων θα υπάρξει περαιτέρω αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το τελικό κόστος, το πρόγραμμα, τα σεμινάρια, κλπ.
…………………………………………….……………………………………………………………………………………………………………
ΑΙΤΗΣΗ
Ονοματεπώνυμο γονέα/κηδεμόνα: ………………………………………………………………………………………….……….
Στοιχεία Επικοινωνίας  :
Τηλέφωνα:………………………………………….……/………………………………………….…
Email:…………………………………………………../………………………………………………
Ονοματεπώνυμο/α  παιδιού/ών
Ηλικία/ες
Περίοδοι συμμετοχής









Υπογραφή