ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Αγαπητοί γονείς,Θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε σχολή γονέων στο σχολείο μας. Το πρόγραμμα «Σχολή Γονέων» υλοποιείται από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης μέσω του Ιδρύματος Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες, εκπαιδευτικούς, ενήλικες τρίτης ηλικίας, ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Σας επισυνάπτουμε την αίτηση συμμετοχής. Παρακαλούμε συμπληρώστε την και επιστρέψτε την μέχρι την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο σχολείο. Όσοι γονείς πάρουν την αίτηση ηλεκτρονικά παρακαλώ να την εκτυπώσουν διπλής όψεως γιατί μας το ζητάνε. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση θα δωθεί στα παιδιά στο σχολείο τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου. Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή τουλάχιστον 16 ατόμων.
Το Δ.Σ του συλλόγου