ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ



15 Απριλίου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναγνωρίζοντας την ανάγκη υποστήριξης των οικογενειών – μελών του,  προτίθεται να προβεί σε ενέργειες λειτουργίας Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, κατά τους θερινούς μήνες Δευτέρα με Παρασκευή 7:00-15:30.

Στην συγκεκριμένη φάση συλλέγουμε τα στοιχεία των ενδιαφερομένων γονέων, προκειμένου να διαπιστώσουμε πώς θα μεθοδεύσουμε καλύτερα αυτήν τη δραστηριότητα.

Σας ενημερώνουμε ότι η  επιλογή θα γίνει ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά που ήδη φοιτούν στο σχολείο.

Το κόστος θα καθοριστεί από τις συμμετοχές των παιδιών.

Πρόταση και πρόθεση του Συλλόγου είναι το πρόγραμμα να γίνει με τη συμμετοχή των περσινών εκπαιδευτικών (κα Τσιαούσκογλου και κα Παναγιώτου) καθώς η χρονιά που πέρασε έδωσε πολύ καλά αποτελέσματα τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης  παιδιών και γονέων, όσο και στη συνεργασία με τα μέλη του συλλόγου.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι το ποσό κάθε περιόδου θα ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. 

Όσοι γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να  καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013.  Οι αιτήσεις μπορούν να τοποθετούνται είτε στις θυρίδες των Πινάκων Ανακοινώσεων του Συλλόγου είτε να αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο valourdou@med.uoc.gr
………………………………………………………………………………………………………………….
ΑΙΤΗΣΗ
Ονοματεπώνυμο γονέα/κηδεμόνα: ……………………………………………………………….
Στοιχεία Επικοινωνίας 
Τηλέφωνα:………………………………………….……/………………………………………….……. 
Email:…………………………………………………../…………………………………………………

Ονοματεπώνυμο/α  παιδιού/ών                                                      Ηλικία/ες









Υπογραφή