Ολοκληρώθηκε η δράση "Φροντίζω το σχολείο μου, το δεύτερο σπίτι μου"

      Mε πολύ μεράκι, κέφι και δημιουργική διάθεση και με τη συμμετοχή πολλών γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας ολοκληρώθηκε η δράση "Φροντίζω το σχολείο μου, το δεύτερο σπίτι μου" το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012. Η δράση υλοποιήθηκε με την επιτυχή συνεργασία των εκπ/κών του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και υποστηρίχτηκε από το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας των Σχολικών Κτιρίων του Δήμου Ηρακλείου και το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου. 
     Βάφτηκαν όλοι οι εσωτερικοί χώροι του σχολείου καθώς και μέρος του εξωτερικού χώρου, επιδιορθώθηκαν μικροατέλειες, έγιναν ζωγραφιές σε πολλές αίθουσες και προστέθηκε μια μεγάλη ζωγραφιά στην πρόσοψη του σχολείου, προστέθηκαν απαραίτητες βιβλιοθήκες και ράφια όπου υπήρχε ανάγκη, και γενικότερα βελτιώθηκε η λειτουργικότητα, η εικόνα και η αισθητική του σχολείου. 
     Πέραν των άλλων, τέτοιου τύπου δράσεις θέτουν τις  βάσεις για εποικοδομητικότερη συνεργασία μεταξύ των γονέων και των εκπ/κών του σχολείου ενώ και οι μικροί μαθητές συναισθάνονται καλύτερα και αναλαμβάνουν περισσότερο πρόθυμα την ευθύνη τους απέναντι στο σχολείο το οποίο είναι το δεύτερο σπίτι τους. Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, σε όλους όσους στήριξαν αυτή τη δράση!
   Επίσης, με την ευκαιρία ευχόμαστε
από καρδιάς στους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτ. Σχολ. Βουτών και του 2ου & 3ου Νηπιαγ. Βουτών μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!