Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης στις 2/12

Για τη Γενική Συνέλευση εστάλη σε όλους τους γονείς 3 εβδομάδες νωρίτερα ενημερωτικό σημείωμα και εστάλη συμπληρωματική ενημέρωση 2 ημέρες προηγουμένως, με ανακοίνωση στα θέματα συζήτησης (εκλογοαπολογιστική Συνέλευση).

Παρόντες 65 γονείς
Προεδρείο
Λιόλιος Βαγγέλης
Βερνάρδος Νίκος
Μπίτζου Θεοδοσία
Βαπορίδη Κατερίνα

Από το Μέλος του προηγούμενου εκλεγμένου ΔΣ, κα Αθανασάκη Βάσω διαβάστηκε ο απολογισμός πεπραγμένων του ΔΣ και μοιράστηκε σε έγγραφη μορφή στους συμμετέχοντες. Αποφασίστηκε να μπει στο blog του Συλλόγου και να αποσταλεί σε όλους τους γονείς για την ενημέρωσή τους.

Το απαιτούμενο πλήθος γονέων και κηδεμόνων για να υπάρχει απαρτία είναι η εκπροσώπηση του 1/3 των παιδιών (εκτίμηση ~100 άτομα) οπότε η Συνέλευση δεν μπορούσε να προχωρήσει σε εκλογές νέου ΔΣ.

Αποφασίστηκε να προγραμματιστεί επόμενη Γενική Συνέλευση, με απόσταση τουλάχιστον 8 ημερών και να ενημερωθούν πιο σαφώς όλοι οι γονείς για την ανάγκη συμμετοχής τους στις διαδικασίες ανάδειξης ΔΣ. Η νέα αυτή Συνέλευση θα πρέπει να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους γονείς να παρερευθούν (επιλογή κατάλληλης ημέρας και ώρας).

Όσον αφορά την επιλογή ημέρας, προτάθηκε η ημέρα ενημέρωσης των γονέων από τους δασκάλους και ψηφίστηκε στην πλειοψηφία των συμμετεχόντων. Επίσης, προτάθηκε την ημέρα αυτή η διάρκεια της Συνέλευσης να είναι αρκούντως μεγάλη, έτσι ώστε οι ώρες να εξυπηρετήσουν όλους τους εργαζόμενους γονείς (11:00-17:00).

Στη διάρκεια της Γ.Σ. τέθηκαν ήδη υποψηφιότητες για το ΔΣ, αλλά είναι ανοιχτό το θέμα της υποψηφιότητας μέχρι και την επόμενη Γενική συνέλευση, στην αρχή της οποίας, πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, μπορούν να τεθούν συμπληρωματικές υποψηφιότητες.

Για την καλύτερη ενημέρωση όλων των γονέων, προτάθηκε και αποφασίστηκε να σταλούν σε όλους τους γονείς ενημερωτικά σημειώματα με:
- τα πρακτικά αυτής της Συνέλευσης
- τις υποψηφιότητες που ήδη υπάρχουν
- τηλέφωνα επικοινωνίας και για άλλες υποψηφιότητες
- παρότρυνση υποβολή υποψηφιοτήτων και από άλλους γονείς

Tα άτομα που έθεσαν υποψηφιότητα μαζί με τις τάξεις των παιδιών τους, στη διάρκεια αυτής της Συνέλευσης ήτανε κατά αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:

Βαπορίδη Κατερίνα (Νηπιαγωγείο)
Βερνάδος Νίκος (Β’ και Δ’)
Βεργάκη Ειρήνη (Δ3)
Δημητρακόπουλος Στέλιος (Β’ και Ε3)
Κουτεντάκη Μαρία (Ε1)
Κωνσταντίνου-Πυλιώτη Αναστασία (Γ2 και Ε2)
Λεοντάκη Ιουλιέτα (Β1)
Λιόλιος Βαγγέλης (Α’)
Μπίτζου Θεοδοσία (Ε1)
Παναγιωτάκη Χαρά (Β2)
Πιτσουλάκη Χριστίνα (Δ1)
Τσαντήλας Τριαντάφυλος (Νηπιαγωγείο)