ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Αγαπητοί γονείς,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2009.
Καταρχήν θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή σας στην επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης γιορτής μας, η οποία μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την προσέλευση όσο και για τη συμμετοχή σας σε όλο το εύρος της γιορτής. Θεωρούμε ότι τέτοιες εκδηλώσεις προσφέρουν πραγματική ψυχαγωγία και διαμορφώνουν ένα ευχάριστο και θετικό κλίμα για το σχολείο και το σύλλογο.
Πριν από τα Χριστούγεννα ξεκίνησε το πρόγραμμα καθαριότητας στις τουαλέτες - κατά τη διάρκεια των μαθημάτων – με την απασχόληση της καθαρίστριας και την τοποθέτηση χαρτιού υγείας και σαπουνιών.
Επίσης έχει αρχίσει να λειτουργεί ιστολόγιο με τα νέα του συλλόγου στη διεύθυνση:
www.syllogos2vouton.blogspot.com, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας και να παραθέτετε τα σχόλιά σας. Παρακαλούμε τους γονείς που διαθέτουν ηλεκτρονικό αρχείο φωτογραφιών ή video από τις εκδηλώσεις του σχολείου να το προσκομίσουν ώστε να μπορέσει να αναρτηθεί στο ιστολόγιο ή να δημιουργηθεί κάποιο DVD ή μια έκθεση με φωτογραφίες από τις γιορτές μας. Το email του συλλόγου είναι: 2odimsx.vouton@gmail.com.
Τον Φεβρουάριο πρόκειται να αρχίσουν τα μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για γονείς, αρχάριους και προχωρημένους, ενώ το Μάρτιο ενδέχεται –αν βρεθούν οι εκπαιδευτές – να γίνουν και τα μαθήματα κοπτικής ραπτικής και ζωγραφικής.
΄Οσοι από τους γονείς δεν έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τους προς το Σύλλογο (20€ για ένα παιδί, 30€ για δύο ή περισσότερα) παρακαλούμε να απευθυνθούν στους Διευθυντές των Σχολείων ή στην ταμία του Συλλόγου κ. Βενέρη Τόνια – 6973431992.
Επίσης, υπάρχει πάντα το θέμα της κυκλοφορίας έξω από το σχολείο, κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης που έχει απασχολήσει επανειλημμένα το Δ.Σ. του Συλλόγου. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές προοπτικές για παρέμβαση και βελτίωση των συνθηκών του δρόμου. Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε προς εσάς, ζητώντας την κατανόηση και τη συνεργασία σας, ώστε να βελτιωθεί αυτή η άσχημη εικόνα που παρουσιάζει τόσο ο δρόμος του σχολείου όσο και εμείς ως οδηγοί και πολίτες κατά τις παραπάνω ώρες. Επιπλέον, παρακαλούμε να σεβαστείτε την ανάγκη των ατόμων με κινητικές δυσκολίες να έχουν πρόσβαση στην πίσω είσοδο του σχολείου.
Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 11.00 το πρωί, προγραμματίζεται εκ νέου Γενική Συνέλευση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου για συζήτηση και ψήφιση των αλλαγών του καταστατικού, η οποία δε μπόρεσε να προχωρήσει λόγω της έλλειψης απαρτίας στην συνέλευση του Οκτωβρίου, αλλά και της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους. Την ίδια ώρα θα παρουσιαστεί στο χώρο του σχολείου κουκλοθέατρο για τα παιδιά με την παράσταση ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ, καθώς και ανάγνωση παραμυθιών.
Η αλλαγή του καταστατικού είναι επιβεβλημένη, καθώς πρόκειται για τον χάρτη των δράσεων του συλλόγου. Είναι σημαντικό να καθοριστούν τα παρακάτω βήματα για τις κινήσεις μας. Στο ιστολόγιο έχουν αναρτηθεί οι προτεινόμενες αλλαγές από όπου μπορείτε να ενημερωθείτε, αλλά και κατά τη συζήτηση θα υπάρχουν έντυπα για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για πιο άμεση επικοινωνία μεταξύ μας.
Για το λόγο αυτό μπορείτε να αποστείλετε τα στοιχεία σας στο email του συλλόγου.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL: